Vinul fără alcool - beneficii pentru inimă?

Vinul fără alcool - beneficii pentru inimă?
Nu consumi alcool, dar ai vrea să te bucuri de beneficiile pe care le are vinul asupra sănătații inimii? Avem vești bune.
Consumul de vin fără alcool are același beneficiu pentru sănătatea inimii ca și consumul de vin normal.
Asta arată un studiu care sugerează că beneficiile unui pahar de vin la sfârșitul zilei se datorează probabil strugurilor, mai degrabă decât alcoolului.
Profesorul Dr. Rudolph Schutte, de la Universitatea Anglia Ruskin, a spus că există o „relație benefică de protecție incontestabilă între boala coronariană și consumul de vin roșu și alb”.
Grozav, nu?
„Cu toate acestea, acest lucru se observă doar în cazul bolilor coronariene, nu și al altor boli cardiovasculare”, a spus el.
Păcat.
„Această corelație este văzută și pentru vinul fără alcool, ceea ce sugerează că beneficiile sunt datorate polifenolilor din vin, mai degrabă decât alcoolului.”
Polifenolii, o formă de antioxidanți, se găsesc în struguri. Cercetătorii au analizat datele de la 446.439 de persoane pe o perioadă de șapte ani pentru a cerceta efectele alcoolului asupra sănătății.
Dr. Schutte a spus că singurul beneficiu pentru sănătate identificat a fost un risc scăzut de boli coronariene prin consumul de vin, dar că acest beneficiu a fost găsit și în vinul fără alcool.
Așadar, în cazul în care ai ales să nu consumi alcool din diferite motive, poți găsi la zeroalcool.ro gama de vinuri fără alcool Vintense.https://www.zeroalcool.ro/vin-fara-alcool

Sursa: metro.co.uk

Suport clienti L-V, 09:30 - 17:30

0741105061 office@zeroalcool.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!