Gin fara Alcool sau Alternativa Nealcoolica la Gin?

Gin fara Alcool sau Alternativa Nealcoolica la Gin?

Gin fara alcool? Rum fara alcool. Vin fara alcool? Cu putini ani in urma erau cel mult un oximoron si asta fortat. Dar clientul nostru, stapanul nostru. Imediat cum a existat cerere, cineva a venit cu oferta. Si cum exista cerere de alternative nealcoolice pentru gin, rom, vin, precum si pentru alte bauturi spirtoase, tot mai multi producatori incep sa gaseasca atractiv acest segment de piata.
Se cuvine o mica erata. Am ales sa le numesc asa pentru pentru a usura transmiterea mesajului. Un nume mai potrivt ar fi “alternative nealcoolice la gin”, “alternative nealcoolice la rum”…
Revin cu cateva randuri pe aceasta tema intr-un alt articol. Rog ca cei care s-au inflamat deja sa se mai abtina pret de cateva randuri.

Gin fara alcool, in timp ce vanzarile de gin explodeaza? Un paradox explicabil. Aceleasi cifre spun si ca, la nivel global, consumul de alcool a scazut pana la un nivel record.
Reducerea consumului de alcool a devenit o preocupare generala.
Millennials-ii, mai mult ca oricare, devin abstinenti odata cu grija pentru alimentatia santoasa.

zeroalcool.ro va propune cateva dintre cele mai cunoscute marci de alternative nealcoolice pentru gin sau rom. De consumat ca atare sau ca baza pentru nenumarate alte cocktailuri si mixuri. #gintonic #rumcola

Suport clienti L-V, 09:30 - 17:30

0741105061 office@zeroalcool.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!