Un vin spumant sec vegan fără alcool!
O alegere conștientă - și cu doar 22 kcal la 100 ml. Originar din regiunea viticolă spaniolă La Mancha, VINADA® Rosé este făcut dintr-un amestec unic de struguri Tempranillo.
Oferă VINADA Tinteling Tempranillo Rosé însoțit de cutia elegantă special creată pentru un cadou deosebit!
Durata de livrare: 24-72 ore
Acest vin spumant fără alcool are un gust grozav, deoarece bulele îți împrospătează simțurile. Foarte potrivit pentru momentele în care îți place un pahar de vin dar, indiferent de motiv, nu vrei, nu poți sau nu ar trebui să bei alcool.
Un vin fără alcool fructat, sec, cu nuanțe de fructe roșii. VINADA® Rosé are un gust revigorant, conține bule fine, o aciditate armonioasă și taninuri subtile. Perfect ca aperitiv, alături de o salată sau deserturi.
Tinteling Tempranillo de la VINADA® este un vin premiat ce vă oferă alternativa plină de gust și festivă.
Ingrediente: 100% struguri Tempranillo. Vin dezalcoolizat din struguri Tempranillo (94%), zahăr (5%), C02 (1%).
Valoare nutritivă la 100ml de produs: |
|
Energie |
93,7 kJ |
Calorii |
22,4 kcal |
Proteine |
0,2g |
Carbohidrati |
5,7g |
Zaharuri |
5,0g |
Grăsimi |
0g |
din care acizi graşi saturaţi |
0g |
Sare |
<0,1g |
Tinteling Tempranillo Rosé (0%) 750 ml este certificat Vegan de The Vegan Society.
După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în 3 zile. Temperatura de servire 6-8°C.
Strugurii sunt fermentați și maturați după metoda tradițională de vinificație. În timpul acestei vinificații tradiționale, strugurii sunt aleși cu mare grijă, iar cojile încep să-și elibereze culoarea în must. Odată ce vinificatorul VINADA este mulțumit de nuanță, strugurii sunt presați ușor, iar pielea și sucul sunt separate. Apoi fermentația continuă.
Vinul este dezalcoolizat chiar înainte de îmbuteliere. Dezalcoolizarea are loc prin extracție în vid: Vinul de bază complet fermentat este dezalcoolizat sub vid la temperatură scăzută. Temperatura este crucială pentru gust. Cu cât temperatura este mai scăzută în timpul dezalcoolizării, cu atât se păstrează mai multe arome și astfel gustul. Acest proces are loc la temperatura prefectă și este un secret bine păstrat VINADA®. Aromele volatile ale vinului sunt extrase concomitent cu alcoolul. Aromele sunt returnate direct vinului dezalcoolizat. Vinul este apoi purificat, filtrat si stabilizat.