Vin fara alcool

Vin fara alcool se obține prin dezalcoolizarea unor soiuri de vinuri atent selecționate. Procesul de dezalcoolizare constă în încalzirea vinului cu alcool la 30 - 34 de grade și, în condiții de vaccum, alcoolul se evapora.
Temperatura scăzută la care se face evaporarea alcoolului garantează pastrarea aromelor și a proprietaților organoleptice.


Tipuri de vin în funcție de cantitatea de zaharuri conținută

  • vin sec – cu conținut de zaharuri de pana la 4g/l
  • vin demisec – cu conținut de zaharuri intre 4 și 12g/l
  • vin demidulce – cu conținut de zaharuri între 12 si 50 g/l
  • vin dulce – cu conținut de zaharuri de peste 50 g/l
Vin alb fara alcool, vin rosu fara alcool sau vin roze fara alcool? Va propunem cel mai bogat sortiment de vinuri fara alcool.
 

Suport clienti L-V, 09:30 - 17:30

0741105061 office@zeroalcool.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!